Summertime (Kids love it)

Summertime

Her i Albany er det akkurat like varmt som det pleier å være på en kjølig sommer dag i Trøndelag! Det vil si at man kan godt ligge ute i shorts og bikini uten å fryse, men det kommer en kjørlig bris hvert halve minutt, men ikke kaldere enn at jeg ikke kan over se det! Jeg har vært ute i 2 timer nå, og håper på å bli brunere før jeg om 5 måneder stikker til Norge igjen. Bestevenn skal jo til Afrika i sommer, og kan ikke ha noe at hun skal være brunere enn meg når vi møtes da! 

Ute har jeg solt meg (ofc.), men jeg har også øvd litt til eksamen, lest litt i min lille sosial-bibel: 
,


Og lakket totelottene mine himmelblå! (Før noen klager, det er meningen at bildet skal være ute av fokus, jeg hater tær!)

Hele grunnen til innlegget her var vel egentlig å skryte om at jeg kan ligge ute og sole meg 15. januar uten å dø av kulde-herpes! Og å skryte litt av den nye t-skjorten jeg har kjøpt meg:


GO CALL BEARS! 

Ellers har jeg ikke mer å skryte av, så jeg får heller friste dere: 

Mmmh, iskald juice <3
Friste friste, jeg kan ha isbiter i juicen min. Selvfølgelig dere kan jo bare sette ut juicen i hagen i 5 sek så fryser den, men jeg foretrekker fortsatt isbiter framfor et helt frosset glass!

Straks skal jeg begynne å tenke på å få på meg trenings tøy for å trene av meg den hvite utveksten som vokser midt på kroppen min! 
Så dere får ha en fin kveld videre og så håper jeg at dere ikke dør av kulde-herpes, jeg skal ut å slikke litt mer sol før den forsvinner! Lots of love,
Oda Karoline <3

 

4 kommentarer

Madelene Lisella

16.jan.2011 kl.02:40

sv; i usa :)

June

16.jan.2011 kl.23:25

Feeeeigt! Gud, selv om det faktisk var morsomt å få stå på snowboard igjen, her i denne vinterkulden.

Sv, skal til USA som utvekslingsstudent til neste skoleår :- ).

Katrine

17.jan.2011 kl.11:57

heldiiiig

Helle

17.jan.2011 kl.17:31

Jeg vil ha sommer!!!
SV: Takk, jeg hadde tenkt å prøve ;)

Skriv en ny kommentar

hits