Topp 10, som ble til Topp 12 kjendis crushes! (Kids love it)

Topp 10, som ble til Topp 12 kjendis crushes!

I går så jeg Edward Scissorhands og det inspirerte meg til dette innlegget! Jeg hadde jo en cruch på Johnny Depp da jeg var lita, eller jeg har vel fortsatt det! Det er ingen spesiell rekkefølge, bare sånn jeg kommer på de! 

PS: Ikke missforstå meg med å tro at jeg har vært forelsket i de! Når jeg tenket crush, tenker jeg mer på å stalke de på internettet, for så å se på bilder av de! Utenom noen da! Som Eminem og Robert Pattinson, hvor jeg satt å tenkte på de daglig, hadde plakater av de og kunne lyricsene utenatt!

 1. Eminem:
  Jeg har likt han siden Sjur startet å høre på han, altså for mange herrens år siden! Og jeg er fortsatt en trofast Eminem fan, men hadde en periode hvor jeg var obsessed og satt og pugget lyricsene hans! But can you blame me? He's gorgeous!
 2. Robert Pattinson:  My dream prince! Han er vel den jeg har hatt den største crushen på! Han var liksom et lyspunkt i min deprimerte hverdag og musikken hans hjalp meg veldig gjennom de tyngste dagene. Så jeg har et helt spesielt forhold til han! (Ha-ha, hvor fjortis-fan hørtes ikke det ut liksom?!).
 3. Øyvind "Vinnie" Sauvik:

  Fra Paperboys! Åååh, han er perfection! Norsk, kjekk og flink til å rappe! Da han var med på det store korslaget heiet jeg meg hes og gråt jeg da han gikk ut! Ha-ha, obsession! Jeg har likt han siden jeg var lita, for paperboys ble ofte spilt i huset vårt!
 4. Johnny Depp:

  What can I say? Jeg tror nesten alle jenter  (og noen gutter) har hatt en crush på han altså! But who can blame us? He's H-O-T!
 5. Aaron Johnson:

  Han er drømmeprins! Kjekk, min alder, flink skuespiller og flink til å synge! (The Stiff Dylans)  Jeg så han først i Angus, Thongs and Perfect Snogging, og falt pladask for han! Så så jeg han senere i Kick Ass! Men så fant jeg ut at han var gift med ei dame på 40...
 6. Jackson Rathbone:

  Vell, han falt jeg for etter jeg hadde sett Twilight et par ganger! Dialekten hans er helt fantastisk og utseende hans også! Jeg forstår ikke hvordan folk kan si at han er stygg? Hvor har dere øynene deres hen?
 7. Nick Jonas:

  Vell, jeg hadde vel en mer crush på stemmen hans! Men han er søt! Det var liksom tabu og snakke om The Jonas Brothes, pga. at de var Disney Channel kjediser, men jeg er helt sikker på at om Disney ikke hadde oppdaget de først, hadde flere snakket høyt om at de likte de! Men fortsatt, han synger fantastisk, men har mistet sjarmen sin! Eller så har guttesmaken min utviklet seg!
 8. Billy Boyd:

  Etter jeg så LOTR og hørte Pippins song, falt jeg litt for han! Han er jo kjekk! Selv om mange sier at han er for gammel, men I like them old and experienced!
 9. Alex Pettyfer:

  Han er vel egentlig bare kjekk, men jeg har stalket han litt på internett, så jeg tenkte det teltes som en liten crush!
 10. James & Oliver Phelps:

  To stykk i ett sleng! Men pytt pytt, de er årets kjekkeste tvillinger! Aaah, de tilfredstiller meg med utseende sitt altså! Ha-ha! Kjekke er de i hvertfall! Det har jeg syntes siden jeg satte meg inn i Harry Potter verdenen!
 11. Rupert Grint:

  Han er kjekk! Jeg har ikke alltid gjort det, men tid gjør underverker vet dere! Og så har han en veldig pen kropp etter han begynte å trene! Mmmh, me like!
 12. Jason Dohring:

  Han er et øyesyn altså! Etter Veronica Mars drømte jeg noen gang om han! Men det var aldri noen mareritt altså! Har ikke så mye å si, men han er delisious!


Spm: Så hva er deres topp 12 kjendis crushes? Noen likense som meg? 

Lots of love,
Oda Karoline <3

 

9 kommentarer

susaar

11.jan.2011 kl.07:10

Fin blogg! Ha en fin Tirsdag:)
Oh, jeg liker at du liker Robert Pattinson. Tror du Everest også liker det? Så kan vi alle like, at du liker Robert Pattinson! Det blir masse å like det lille venn. Nevnte jeg forresten at jeg liker deg?
nr 2, 4, 6 og 12, haha :)

Amalie Ve

12.jan.2011 kl.00:07

Oi, nr 5 har jeg aldri sett før! Kjekk!! Og jeg syntest Rupert Grint ikke var noe særlig (snarere tvert imot) før han dukket opp litt mer voksen i nyeste Harry Potter-filmen... forbedringer på han ja! :D

sv: Åååå tusen takk! Utrolig kjekt å høre :-) Hmm, jeg har ikke så mange tips, jeg bare løper/går turer en god del for tiden jeg! Og trener styrke innimellom når jeg får tid. Da løfter jeg bare vekter, hehe :p eller tar litt rumpe/mage-øvelser :D

Hanne Evensen

12.jan.2011 kl.09:29

liker mange av gutta dine!!

ANNIKA

13.jan.2011 kl.14:10

Johnny Depp er en helt klar ener for meg :D Etter det er det så mange på andreplassen at det blir helt umulig:P

Helle

13.jan.2011 kl.15:52

Heath Ledger er kjekk. Synd han er 30-et-eller-annet. Og gift. Og død. Men ellers... :)
SV: Det hadde vært fint :)
Oda, Odaa, ODAAA. Du er en iskrem : )

hihiihih, kniiz og fniiz <3<3<3<3

Billy Burke is the ONLY man for you!

Btw, nå har jeg utfordret deg :D

Helle

15.jan.2011 kl.00:09

SV: Takk for tipset, men når jeg prøve å laste opp bilder ved hjelp av den funksjonen, står det bare at det ikke kunne kobles til serveren -.-

Skriv en ny kommentar

hits