Tomt (Kids love it)

Tomt

Da jeg kom hjem idag, kom jeg hjem til et tomt hus. Det var merkelig, for jeg er blitt så vandt til å ha Lulle (Sjur altså, eller som mamma sier: Bollefis) her! Det er jo trist at han og farmor dro, (mest Sjur, misforstå meg rett, det er ikke noe galt med farmor, men jeg er ganske så lei av å svare på de samme spm. om igjen og om igjen!) men jeg må nok innrømme at jeg er sykelig sjalu på de som kan dra hjem. Ekte hjem, ikke late-som-om-man-bor-i-Amerika-hjem. Så da gjør jeg som jeg pleier å gjøre når jeg er ganske så trist, jeg skur opp musikken og rydder rommet mitt!
Sjokk? Ja jeg vet, Oda rydder rommet sitt ukentlig liksom.
Men det er noe Amerika har lært meg; om man ikke rydder rommet sitt ofte, blir det maur innvasjon, og det er nasty! Andre ting Amerika har lært meg, er å sette pris på vennene mine, og hvor avhengig jeg er av folk i hverdagen. Det er ofte jeg er ganske så alene i skoledagene... Det er kun i lunchen jeg har noen å være med. Så jeg har lært hvor viktig det er å ha venner!

Har jo lært nyttige ting også da, som å kle meg bedre, bruke mer tid på utsene etc. Ha-ha, tulla! Nyttige ting som U.S History! Ikke Government, det er ikke nyttig!

Ellers har jeg skrevet ut nye inspirasjons bilder, men så gikk vi tom for pappir, så mangler fortsatt noen bilder! Her er bildene jeg skrev ut;
Og her er noen av de jeg skal skrive ut;


Jeg henter inspirasjon fra Kristen Bell (Har allerede skrevet ut bilde av henne før, link), Emma Watson, Taylor Momsen og Helena Bonham Carter! 

Nå har jeg brukt alt for mye av den verdifulle tiden min på dette innlegegt!

Lots of love,
Oda Karoline <3

2 kommentarer

onlythoughts by annems

05.jan.2011 kl.13:36

Takk Oda! :-)

Maxikjolen er fra Gina Tricot! :-)

Katrine

06.jan.2011 kl.22:30

stolen

Skriv en ny kommentar

hits