Lets take a deep breath and relax (Kids love it)

Lets take a deep breath and relax

Etter noen timers arbeid er jeg ferdig med å ta julevasken på rommet mitt. Så nå sitter jeg på et rom som lukter fake pepperkaker, med et rykende varm kopp blodrød bringebær te, mens jeg beundrer julerommet mitt.
Dagen i dag har vært lang og preget av gitarspilling. 
Jeg møtte opp med en gutt fra skolen halv ett og kom ikke hjem igjen før halv 6. Men jeg fikk lært meg gitar, sunget masse, og set en del av Albany! Det var kjempekoselig. Men så kan man ikke ha det kjedelig attmed Martel, for han får en alltid til å smile. Vi skal prøve å møtes minst 2 ganger i måneden, så om ikke jeg lærer meg litt gitar før jeg kommer hjem til Norge blir jeg sjokkert!

Ellers så har jeg laget en jeg-savner-vennene-mine-så-masse-at-jeg-skal-månetlig-sende-de-en-liten-oppmuntrings-gave gave til en av mine 6 nærmeste. Nå må jeg jo også prøve å klarte å sende 6 gaver før USA året mitt er omme, la oss krysse fingrene for det!

 

Btw. vil dere se min nye kjæreste? Here he is:Dere får sett hele når jeg bruker det. Men gud det er vakkert med en pologenser!

Og mine nye ringer!

Har en liksen i lyseblå også!

Klo!

The look of a tired and homesick girl!

 

Og så har mamma, pappa og Hanna vært ut å tatt bilder av julehusene i Berkely/Albany området. Jeg ble ikke med for jeg skjemms alt for mye over å ta bilder av husene til folk! But enjoy:
Fotograf: Hanna eller pappa.

 

Jeg har forresten en liten overaskelse til dere, en liten video med noen gutter fra skolen som synger. Det er sykt fint å høre på!

Lots of love,
Oda Karoline <3

2 kommentarer

MMARIKA.COM

20.des.2010 kl.09:48

fine bilder.)

Ingrid

20.des.2010 kl.14:50

WOAW, Syke hus! Jeg vil begynne med det samme som deg, bortsett fra at det er en jeg-savner-Oda-kosegave. Vil du det? ^^

Skriv en ny kommentar

hits