Handle mye på Victorias secret? Neeei, aldri hørt om vel! (Kids love it)

Handle mye på Victorias secret? Neeei, aldri hørt om vel!

Så var man halveis i uken da, og juleferien kan ikke komme fort nok. Jeg har tatt meg selv i å si at jeg har det fint og jeg smiler og ler, men når jeg setter meg ned og tenker på det og virkelig spør meg hvordan jeg har det selv, kjenner jeg at jeg faktisk ikke har det bra. Jeg har det elendig. Alt i hodet mitt er floker og forviklinger, og jeg er ikke nærmere å få løst de opp enn jeg er å få A+ i government. 
Jeg snakket med verdens hærligste Kine i dag, og til henne sa jeg også at jeg hadde det bra, og hvorfor jeg sa det lurer jeg enda på. Kanskje jeg ikke ville høres sytete ut, eller kanskje jeg ikke ville at hun skulle konsentrere seg om at jeg har det trist når hun også føler seg litt nedfor. Uansett, så burde jeg slutte å si at jeg har det bra når jeg ikke har det. Det eneste positive i alt det negative denne gangen er at det ser ut som jeg blir ekstra kreativ når jeg er trist å lei, som i dag da jeg ordet advends kalender til mamma og pappa (Med et håp om å få litt ekstra til jul, hint, hint)


Vi handler nesten aldri på Victorias secret som du ser!

Ja, det er fint å ha en pose kalender, men jeg er ikke akkurat lagd av penger heller da.

Jeg har så mye mer å skrive i dag, men jeg vil legge meg, sånn at jeg forhåpentligvis sovner før 11 i dag. Jeg skal prøve å komme sterkere tilbake i morgen!  

Og forresten, de jeg sa jeg skulle lage design til, send meg mail i morgen helst, slik at jeg får tid til å starte med det og forhåpentligvis bli ferdig over jul!

Lots of love,
Oda Karoline <3

3 kommentarer

Jeg elsket overskriften din!

We never do such a thing!

Kine

09.des.2010 kl.16:16

tøft! :D

sv: tusen takk :D den er kjempevarm! elsker den nå som det er så kaldt :-)

ååh, jippi :D hva er e-mailen din igjen ? :p du kan få være så kreativ som du bare vil :D
Du sa du skulle lage desig til meg. Har ikke mail adresse ditt. Så det hadde vært fint om du kunne skrive det til meg.

Skriv en ny kommentar

hits