School spirit! (Kids love it)

School spirit!

I dag var det togadag på skolen, og jeg kledde meg ikke opp, kall meg kjedelig med det var iskaldt ute! 
Men det var powderpuff(?)game i lunchen, juniors VS seniors, og dere kan jo gjette hvem som vant? Seniors! Yeey! (Powderpuff(?) er forresten det de kaller jente-amerikanskfotball her) 
Men det var sikkelig school spirit i gymsalen, seniorene ropte og jeg var helt sikker på at benken vi sto på skulle falle sammen  pga. all trampingen. Noe av det de ropte var:
"Respect you elders!"
"One One" (For vi er ferdige med high school i 2011)
"Go home juniors!"
"Why so quite"
"Go seniors"
Vi trampet takten til we will rock you og generelt bare hylte og ropte.


Slik så skolen ut etter seniorene:


Det var morsomt å oppleve det i hvertfall! Tenk om vi hadde hatt like stor spirit på fotballkampene hvor vi spiller mot andre lag!

Etter lunchen dro vi hjem til Olenka hvor vi egentlig bare slappa av, og Alex lekte med Nemo (hunden til Olenka som er veldig hyperaktiv!). Og snart skal jeg på movienight på skolen! Joy!  Men først skal jeg sove, eller lese! 

Alex & Nemo : -)

Alex & Nemo (:


Lots of love,
Oda Karoline <3

3 kommentarer

29.okt.2010 kl.08:40

Vi venter på en film du og hanna har sagt at skal komme for leeeeeeeeeeenge siden!!!!

June

29.okt.2010 kl.11:39

Hahha, har alltid lurt på om det virkelig er som i filmene, og det ser jo slik ut! :- )

Sv; på headeren min har jeg brukt font'en Edwardian script (tror jeg). Sitter på skolepc'en nå, så har ikke mulighet for å dobbelsjekke, men jeg tror det er den jeg brukte ;- )! Og hunden min, Moki, er av rasen yorkshire terrier, 10hi; bebbis han<3

Mors rebell herjer i USA!

29.okt.2010 kl.21:32

Anonym: Vel jeg tror ikke den kommer. Jeg og Hanna er for forskjellig til å kunne ha et prosjekt sammen. Jeg tror Truth or Dare ble lagt på is pga. en stor krangel vi hadde. Masse missforsåelser og alt det der. Beklager å skuffe, men klarer ikke å sammarbeide bra med Hanna. Det blir bare kluss og krangling

Skriv en ny kommentar

hits