Alt som er grønt lyver vel ikke? (Kids love it)

Alt som er grønt lyver vel ikke?

Warning: Dette innlegget handler om et stykk revnet topp og ett par pupper som har vokst, så om du ikke er interessert i å lese det, goodbye!

Heisann world & Internet perverts! 
Det er onsdag, og denne dager var det color day på skolen! Jeg farget grønne striper med kritt i det vakre håret mitt, og nå håper jeg bare at det går ut! Jeg følte meg veldig sprited med alt det grønne jeg brukte:


Grønn! Jeg stylet meg ikke halvparten så mye som mange andre gjorde. Det var snakk om helt grønne klær, grønn sminke (Vel jeg hadde grønn øyenskygge!), glitter, maling, masker, grønt hår, grønne parykker, grønne hatter, hårband, smykker etc.!


Grønn stripe i mitt gylde hår! 

Det eneste problemet jeg møtte i dag var vel toppen min som revnet fordi (*Trommevirvler*) puppene mine har vokst en del. Så da jeg tok den på meg, var den for liten over puppene, noe jeg ikke hadde forventet, så en liten strek i regningen siden det var den eneste grønne toppen jeg hadde ren til i dag! Så jeg har brukt hele dagen på å trekke toppen over bh'en min, noe som ikke var så enkelt. Men jeg tenkte 'Hmm, det er sikkert ingen som legger merke til det' så feil kan man ta. Da jeg, Olenka og Alex + 2 til jeg ikke helt vet navnet på, kom fra lunch, kom Emma springene i mot oss og noe av det første hun sa var: 'Oda, you boobs is jumping out of your t-shirt.' Oops, folk la visst merke til det. Så jeg prøvde å forklare at toppen hadde revnet i stroppene da jeg pustet, men likevel sto hun i 5 minutter å prøvde å dra den over bh'n min. Tilslutt sa

jeg: Maybe I should put on my sweater. 
Emma: Maybe you should.
Gutt 1: Or not.

Haha, jeg døde på meg. Og hadde det ikke vært så himmla varmt hadde jeg tatt på meg genseren min, men siden sola steika og genseren var svart gjorde jeg det ikke likevell.


Ser dere, ritsh ratsh filibombombom. Jeg tror den ble ødelagt for en stund tilbake, men jeg gjorde det bare værre i dag...

Hmm, følte dette ble et 'skryte' innlegg, men måtte bare fortelle dere om den lille samtalen. Og believe it or not, det var det mest interessange som skjedde i dag! Eller, jeg dro på B&N etter skolen og kjøpte meg de to andre bøkene i The Hunger games serien! Yey, det er helt klart en av de beste bøkene jeg har lest! 

Lots of love,
Oda Karoline <3

Én kommentar

June

28.okt.2010 kl.11:21

Hahha; jeg lo når jeg leste samtalen. Jeg hadde lett dødd litt om jeg hadde vært vitne til samtalen jeg også ja.

Skriv en ny kommentar

hits