No more empty frames! (Kids love it)

No more empty frames!

Tirsdag er en fin dag! Jeg slutter tidlig fra skolen, så jeg har som regel hele dagen til å ikke gjøre noe (Les: Gjøre lekser). Men i dag var den enda bedre fordi jeg brukte halve ettermiddagen (Rundt 3 timer!) sammen med Olenka og Alex! Det er godt å endelig ha noen å sosialisere seg med, selv om det er et kjærestepar. Vi dro og spiste lunch, før vi fulgte Alex til tannlegen, og så gikk vi tilbake til skolen og bare snakket sammen en liten time! Slike dager må man elske!

Og selv om jeg hater og elsker meg for det i dag, var jeg sent oppe i går kveld (Les: Litt over 11) for å printe og ordne til bilder på rommet mitt, så nå er det ingen tomme rammer mer! :


Da Mamma først så at jeg skulle ramme inn bildet her spurte hun om jeg hatet bestemora mi. Haha, tulle jente altså! I love you Grandma! Dessuten synes jeg hun er så søt når hun spiser daimkakekrem av den ene vispen! 

Pga. parfymen min synes det ikke så godt, men bilde til venstre er 2 av mine kjære tremenninger, Herbjørn & Jenny
Bilde i midten er Emma Watson som er en av mine rollemodeller! Og det siste bilde (Høyre) er Hongsand midt på natten, bare fordi jeg så ut gjennom vinduet da jeg skulle legge meg og forelsket meg i himmelen og havet. Så jeg tok kameraet mitt og gikk ut i Snoopy tøffler!


Jeg måtte finne på noe å gjøre med de papprammene som følger med ikearammene, så tenkte jeg at dette ble litt meg! Bilde er av den vakkre rebellen Taylor Momsen som også er en av mine rollemodeller!

Og dette er Kristen Bell, også en av mine rollemodeller!

 

Jeg er fotograf av alle bildene untenom kjendisbildene!

Og for de som ikke er fastleser av bloggen min: Jeg klarer ikke å gjøre noe lenger uten å først å ha tent lys på rommet mitt! Om dere lurte liksom.

Lots of love,
Oda Karoline <3

4 kommentarer

Det bildet av bestemoren din så fantastisk herlig ut! Det er viktig å ha med seg sånne minner :)

June

27.okt.2010 kl.08:10

Det bildet av Hongstad var skikkelig ... for å bruke et ord som overhode ikke er det; proft!

Sv; når du kopierer embed koden, så forandrer du høyden (height) fra eks. 385 (som er standard) til 25! :- ) Width koden forandrer du til hva du vil, jeg tok 100 nå sist gang. Ikke glem å forandre koden likt på _begge_ plassene! Mange som forandrer bare i begynnelsen, eller på slutten, og da forandres ikke embed koden til hva du vil. Håper det hjalp, ettersom jeg er utrolig dårlig til og forklare! :- )

Malin

27.okt.2010 kl.17:39

Åh, digget det du gjorte med bildene! Ramma på "halv tolv" liksom, skikkelig kult! :D

Elisabeth

29.okt.2010 kl.13:36

Oi, det var kjempe kult gjort av de papprammene !

Skriv en ny kommentar

hits