Photoshoot isn't so bad when I get to be the one who is in charge of the makeup! (Kids love it)

Photoshoot isn't so bad when I get to be the one who is in charge of the makeup!

Hei! 
Da har jeg ikke bursdag lenger, og jeg må vente 365 dager til den neste. (Er det  skudd år neste år?) 
Denne bursdagen skulle jo egentlig ende i at jeg drakk meg dritings, sende melding til et stykk kjekk gutt, hadde sex med en eller annen random dude med herpes, prøvde dop og alt det andre man gjør på fest. Men pga. dårlig vær, ble festen avlyst og jeg må vente en hel uke på den neste.


Og  som dere ser hadde jo jeg og Hanna allerede sminket oss som to barbie dukker, eller rettere sagt, jeg hadde sminket oss som to barbie dukker! Og man kan jo ikke la det være bortkastet,


(Jeg prøvde å gå for litt dukke stil med rosa kinn og lepper!)

Så vi bestemte , nei Hanna bestemte, at vi skulle ta bilder istedet!


På alle bildene untatt det siste tenkte jeg på et stykk pent mannekjøtt, så om dere likte bildene har dere han å takke!

 

Etter bildene var tatt dro vi til Olenka, hvor hun og Alex var, og der bestemte vi oss for å dra å bowle. Overaskende nok lå jeg på 2. plass helt til nest siste runde, da jeg bommet. Så jeg tapte. Men det var kjempemorsomt anyway, og jeg klarte faktisk å bowle uten gjerde (?), *Stolt* 
Men så forsvant alle folkene fra bowling-hallen, så vi fant ut at det var på tide å dra hjem!  Da vi kom hjem til Olenka måtte Alex dra, og da så vi (Olenka, meg og Hanna) Avatar. Så til tross for at det ikke ble noe fest, hadde jeg en koselig bursdag. Selv om jeg var så trett at jeg holdt på å sovne flere ganger under filmen. Som minner meg på at jeg burde sove nå! Me prekast!

Og ja, dere som leser bloggen til Hanna også har kanskje fått med dere at hun sa hun skulle være slaven min idag? Vel jeg tror ikke slave yrket passet så godt for Hanna, det eneste hun gjorde var å lage mat til meg en gang og la meg sminke henne. Hun vrei seg unna alt det andre!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Hva syns dere om bildene?

3 kommentarer

June

24.okt.2010 kl.15:36

Utrolige bilder! : - )

Helle

24.okt.2010 kl.19:21

Du kledde dukkelooken ! Men "S to the olt" ??? Du glemte t. Helst Yellow Lipton!
Hva var det jeg ikke gjorde da? ;o

Syns jeg var flink jeg! :D

Skriv en ny kommentar

hits