Der ingen skulle tro at noen ville bo (Kids love it)

Der ingen skulle tro at noen ville bo

Rundt om i landsbyen har forskjellige folk tatt overpynting til ett helt nytt level! Mange hus er rett og slett trashy! See for yourself:
Vi kjørte forbi når de sto og pynta, og jeg korsa meg faktisk! Jeg mener hallo, jeg hadde skjemtes av å bo her jeg! Men heller her enn de husene som noen folk pynter med dopappir da!Oooh, scary. Jeg mener når ble bummulspindelvev skummelt?

Okei, første gang jeg så den fyren der skvatt jeg. For jeg satt å så ut fra bilen, men egentlig så jeg ikke på noe spesielt bare så litt ut i øyekroken, og så pluttselig ser jeg en person uten hode. Alle hadde skvotte (??) litt da!


Dopappir <3

Og bare for å vise at jeg har pyntet meg mye finere enn husene! Harry Potter <3

 

Ellers tenkte jeg at jeg skulle slenge inn litt random helt på slutten:
I dag i US. History  hadde vi jordskjelv øving. Det vil si, noen kom på høytalerne og sa at nå skulle vi late som om det var jordskjelv, og så måtte hele klassen (Inklusiv læreren) gjemme seg under pulten. Det var et så komisk syn, siden pultene våre er bittesmåe og har en stol som sitterfast til pulten, at jeg faktisk fniste. Men så ble jeg så overasket av at jeg fniste at jeg sluttet. Jeg mener jeg fniste, et sånn ekte lite fnis. Oh my liksom. Det som fikk meg til å fnise var at en gutt i klassen, som heter Adam, er veldig høy, og når  til og med jeg hadde problemer med å sette meg under den pulten kan du tenke deg han prøve. Åh, det var så komisk. Og så satt Adam og Collin og sa morsomme kommentarer samtidig, derfor fniste jeg. Men jeg skal love alle sammen at det ikke skal skje igjen! 
Men hallo, tenk deg en gutt på nesten 2 meter, og litt bamsete prøve å sette seg under en pult som er 1/2 meter x 1/2 meter (selve bordplaten) og ca 1 meter høy,

 

Jaja, nå skal jeg lage mitt eget godteri på dinpose.com!

Lots of love,
Oda Karoline <3

Én kommentar

Lisa Marie

22.okt.2010 kl.05:23

Jeg likte dekorasjonene, jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits