Apple vs. The Beatles (Kids love it)

Apple vs. The Beatles

Heisann :- )
Long time, with no see.

Dagene jeg har vært borte har jeg rukket å gått på skolen, sovet, og vært på bakekurs. You read right. Jeg har vært på kurs slik at drømmen min kanskje blir oppfylt en dag. Jeg lærte å lage frosting som ikke bare består av melange, melis og konditorfarge. Og jeg lærte å lage border og stjerner. Mission complited? (Eh, nei.) Men jeg har igjen 3 kurs for basic og så skal jeg ta 2 kurs til med 8 klasser. Gleder meg!
Ellers så har jeg sett 20 000 episoder med Veronica Mars, lest noen bøker og hørt Harry Potter på lydbok. Jeg har også sovnet et par ganger i timen, yey me!

Jeg har også prøvd å gjort Sjur stolt ved å lage et bilde i illustrator som skal se ut som at 'Apple moser The Beatles'. Og ja det skal være et dårlig bilde. Jeg er litt usikker på om jeg er fornøyd eller ikke men det får så være.


Photo booth makes me wanna go 'fjortis'! 

Ellers er jeg hjemme alene nå og som alle forstår utnytter jeg tiden min godt til å øve til morgendagens prøve. (Ha-ha, good one right?) Jeg ga opp government etter første time. Det er helt umulig å forstå, og læreren forventer at jeg skal vite alt om Amerikan government, når de ikke vet noe om den Norske. Ei jente som jeg er litt kjent med spurte meg om hvordan government vi har, jeg svarte Konge og Dronning. Og hun trodde det var akkurat slik som dere leser i prinsessebøkene, kongen og dronnngen styrer alt osv. Hi-hi.

Nei nå må jeg se ferdig Veronica Mars og slappe av, slik at jeg er klar for helgen!

Q: Hva kan du om den amerikanske politikken?

Lots of love,
Oda Karoline <3

2 kommentarer

sandejentene-på vei mot topp !

08.okt.2010 kl.03:51

Kjempe fin blogg <3

Stå på vidre så kommer du langt, det er jeg sikker på :D

Kommenter gjerne tilbake <3

Ingrid

08.okt.2010 kl.17:09

Da skal du vær så god å bake muffins til meg når du kommer hjem!

Skriv en ny kommentar

hits