02.okt.2010 (Kids love it)

02.okt.2010

Kjenner dere til de dagene hvor dere bare vil ligge under dynen og slappe av, men kroppen ikke vil det? Man blir klam på føttene under dyna, og så blir de for kalde utenfor. Lårene er smålig sammenklistret og du finner ingen god stilling. Men likevel orker man ikke å reise seg opp, sminke seg og sette på en fasade. Vel om dere vet av det, så vet dere hvordan jeg vil ha det i dag. 

(Tidlig-på-morgenen-trynet-mitt) (Selv om klokken var 13.39 da jeg tok bildet)

Too bad at jeg skal på Joanne og kjøpe masse ting i dag, jeg har jo tross alt fått månedslønn, og må bruke det. Jeg vet ikke om jeg drømte det eller ikke, men tror pappa og de sa at H også har månedslønn, er hun ikke litt for gammel for det, hun som stadig minner på familien at ?hun er den eneste som noen gang har hatt jobb av barna?. Jeg vet i hvert fall at jeg skal gjøre mitt beste for å unngå å få noe penger fra mamma etter at jeg flytte hjemmefra.

Anyroad, det har blitt Oktober og det er jeg veldigglad for. Oktober er jo den peneste måneden, jeg vet ikke om den kommer til å være like pen her som hjemme, men jeg har jo mine håp. Det er 21 dager til bursdagen min, og jeg har ikke engang funnet fram hvilken klokke jeg ønsker meg. Hmm, what to do?!

Nei jeg får vel bare stå opp og dra ut herfra. Jeg blir deprimert av de 4 hvite veggene.

Lots of love,
Oda Karoline <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits