Levende, men død likevell. (Kids love it)

Levende, men død likevell.

Jeg har ungått alt som heter blogg, skype og facebook så mye som mulig. Facebook er litt vanskeligere å ungå, men jeg har faktisk brukt mye mindre tid på pc enn vanlig. Dette er delvis fordi vi har veldig mye lekser og delvis fordi jeg er litt deprimert for tiden. 1.skoledag var kjempetøff for meg og det er uheldigvis en dag jeg ikke kommer til å glemme. 2. skoledag var litt bedre, men jeg følte fortsatt for å bestille meg flybilett til Norge. 3.skoledag (Idag) var litt bedre. Jeg har blitt kjent/Venn med ei jente som heter Amanda, hun går i US Government klassen min, så det gjør den klassen litt mer tolerabel. Det er faktisk bare i data og i engelsk jeg er helt loner. Begge klassene foregår på rom 109, så jeg tror jeg ser sammenhengen, det er loner rommet mitt...  Comgraphic Art virker som et interessangt fag, men jeg har hatt en dårlig start. Først mistet jeg første time, pga. endring av timeplanen min, andre timen var jeg usynlig og i dag faila jeg hardt på oppgaven vi fikk. Vi skulle lage en kampanje plakat for president valg ting. Jeg hadde jo ingen anelse om hvordan det ser ut, så det gikk rett vest. Jaja... Men det er ikke skolen som er det verste, det er morgenen som er verst. Magen knyter seg skikkelig og jeg er bare kvalm. Klarer ikke spise, klarer ikke drikke. Det er 10 klasse all over again.  

Men ikke få store forhåpninger, jeg er fortsatt ikke klar for å blogge så mye enda, for jeg er helt død inni meg. Jeg tror faktisk jeg begynner å bli syk, oh joy liksom. Jeg håper helgen her går sakte, I would appreciate that. 


lots of ......
Oda Karoline <3

2 kommentarer

Madde K.K

28.aug.2010 kl.07:57

Håper det blir bedre!
Ååådaaa :D <3

Om 5 dager er storesøster der for å få opp humøret ditt, så da blir alt perfekt! :D

Jeg skal ut med Bentein og Sjur i kveld, det kan bli interessant. Pluss at jeg skal møte Magnus. Du vet, han som liker å se deg naken ; )

Skriv en ny kommentar

hits