Bang, så gikk jeg på veggen (Kids love it)

Bang, så gikk jeg på veggen

Ikke bokstavelig talt. Men ja, jeg har gått på veggen litt. I dag var jeg på skolen og så på seniorene, fikk ID kortet mitt, kjøpte gymuniformen min (Som er uberstygg. Kan ikke si noe annet om den!) og fikk timeplanen. Og etter det har jeg egentlig bare vært kvalm, hatt migrene og rett og slett vært helt nedfor. Jeg orker ikke gjøre annet enn å ligge for meg selv å lese bok, orker verken å spise eller å sosialisere meg. Eneste som holder meg våken og tåre løs nå er at Vida skal ringe straks. Jeg gruer meg allerede til jeg skal skru av lyset og stå face to face med mørket. Jeg har ingen forhåpninger til skolen lenger, og jeg gleder meg egentlig bare til å komme hjem til Norge. Det skal bli godt. Det frister å se på flybiletter allerede nå, men da frister det mer å bestille flybilett til denne helgen, istedet for en helg i juli. Men hva skal jeg da si? "Hey, jeg faila å være i Amerika, for jeg var så nedfor før jeg startet på skolen?" Patetisk.


Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg har klart å lande meg selv i denne situasjonen, og jeg ser ikke noen vei ut av den. Jeg kommer jo sikkert til å få supre venner her, jeg har jo allerede fått komplimang på skoene mine. Men jeg ble utslitt sykisk bare av å se på timeplanen, tenk deg hvordan det blir å måtte fulføre den? Jeg har lyst til å graduate, men rådgiveren min vet ikke om vi har hatt nok gym på skolen. Og istedet for 6 timer som jeg tenkte jeg skulle ha, må jeg ha 7. Og det vet jeg rett og slett ikke om jeg klarer. Jaja, jeg får prøve ut denne uken, og så får vi se hvordan jeg takler det. 
Jeg kommer sikkert til å blogge mer når humøret er litt bedre. 

Lots of love,
Oda Karoline

4 kommentarer

Hanna

25.aug.2010 kl.20:47

Lykke til på skolen i dag vennen! :)

Vet det kommer til å gå kjempebra! Er ikke lenge til jeg kommer og nå :D

cathsverden

26.aug.2010 kl.01:14

SV: tusen takk :) hehe koslig at du sendte den videre til meg da. er greit med sånne når man ikke har så mye å gjøre. desverre har jeg altfor mye å gjøre akkurat nå, noe som igrunn er veldig merkelig når man merker seg at jeg er sykemeldt fra jobb:P men pytt sann. tusen takk uansett:) får ikke vidreført den da, men koslig å bli tenkt på.

uff:( har selv klart å treffe veggen her hjemme i norge. er noe dritt det der. skjønner godt hvordan du har det. men det kan jo hende det faktisk blir bedre når skolen begynner og du får deg klassevenner og sånt. tror du ikke det da?

Mors rebell herjer i USA!

28.aug.2010 kl.07:12

Hanna: Takk, men du tok feil ... Nope, litt under en uke nå.

Mors rebell herjer i USA!

28.aug.2010 kl.07:13

cathsverden: Ja, jeg kjenner til den : p

Ja, men det er ekstra trist når det tapper meg for energi før jeg skal på skolen og når jeg kommer hjem for jeg klarer ikke å gjøre noe. Joja, det er flere og flere som snakker til meg, ikke at det er så mange enda men : p

Skriv en ny kommentar

hits