Port Angeles (Kids love it)

Port Angeles

HeiHei :- )
Skal straks legge meg, men tenkte jeg skulle skrive om Port Angeles først! 
Selve byen, Port Angeles er veldig fin syns jeg, den har nesten 20 000 innbyggere, og mange av de innbyggerne vet hvordan man skal holde hagen og husene i orden. I motsettning til Forks, hvor mange av hagene ser ut til å tilhøre skrapnisser! 
Jeg og pappa bestemte oss i går for å spise middag i Port Angeles og i dag fant vi ut at vi muligens kunne se en film på den kinoen jeg har lest så mye om! 
Så i rundt halv 5 kjørte vi til Port Angeles, og vi spiste da selvfølgelig på Bella Italia
Og tro meg, vi kunne ikke timet det bedre. For vi fikk det siste ledige bordet på lenge. Twi-fans kom og Twi-fans måtte gå. Jeg må nok innrømme at jeg koste meg litt der jeg satt å spiste Mushroom ravioli og så på alle fjortisene som ikke fikk plass!
Dette smakte så som så, men det var ikke så fælt som drikken jeg drakk! Dere kan jo gjette hva jeg drakk. 
Gjettet du cola, gjettet du riktig. Ugh, den brusen (Og alle andre brus for den slags skyld) smaker dritt...

Jada jada, det er sikkert slemt at jeg koste meg, men dere skulle sett hvor sykt fjortis mange av de var. De gikk opp til menyen, fikk øye på matretten Bella's Mushroom Ravioli og gikk rett i kniseannfall...

Det var en veldig kvalitets restaurant! Menyen, lokalet, maten ja tom. doene var kvalitet! Det liker vi. 

Pappa i dyp konsentrasjon om hva jeg kommer til å like. Du skjønner det, pappa var så grei at han tilbød seg å velge noe jeg kom til å like, tilfeldig jeg ikke likte Bellas Mushroom Ravioli. For det har seg slik at jeg ikke liker sopp!

Mmmmh!


Ugh, cola er og blir noe herk! Synd at Bella akkurat valgte å drikke to glass av den, skulle heller vært vann. Men nå kan jeg gå tilbake til brusstreiken min igjen! For nå har jeg drukket Cola for Twilight!


Selv om Bella ikke spiste dessert, kunne jeg ikke dy meg. Men jeg regner ikke med at du heller hadde sagt nei om  du fikk servert denne rett forran nesen din. Mmmmh, den smakte himmelsk!  

Så dro vi på kino, og den var skikkelig  koselig. Du kjøpter bilettene ute, det er kun 3 kinoer, som kun viser 3 filmer, om igjen og om igjen. Og det var en liten disk hvor du kunne kjøpe popkorn i papirpose og velge med eller uten smør. Jeg fikk skikkelig amerikansk film vibber! På kinoen jobbet det 3 jenter (akkurat da altså) og 2 av de kom å snakket med oss. De kunne fortelle oss at de hadde bodd i Port Angeles hele sitt liv, og aldri vært i Forks. For dem var det fortsatt bare 'Tømmer hovedstaden'. jeg tror at både jeg og de syntes det var litt humoristisk at de bodde én time fra Forks, og har aldri stoppet der, mens vi  som er fra Norge bor der i 2 dager. Hehe...

Eclipse <3 Men det var ikke den vi så, vi så nemlig Scott Pilgrim vs the world. Og gjett om den filmen falt i smak til meg da! Jeg rett og slett digget den. Den kommer jeg nok til å se flere ganger, må bare få litt penger først. Ehe, det blir vel ikke før den kommer ut på video da...

Pappa i den lille, men søte kinosalen!

Man kunne sitte hvor man ville, det er jo praktisk. Slipper man å styre med plass og slikt tull. Setene var først uvandte, men så begynte jeg å like det faktumet at de minnet om gyngestoler!

Pappa er spent på filmen. Men til og med han likte den, selv om han da mener at han har en tenårings hjerne, kanskje derfor han likte den?! Den fikk han muligens til å føle seg ung igjen!

Popcorn i papirpose!

LINCOLN theatre, I <3 u. 

Men nå er klokken akkurat 00.00, så nå skal trette små piker som meg legge seg til å sove. God natt!

Lots of love,
Oda Karoline <3

5 kommentarer

takk for kommentaren, men hva mener du med team bedwob??

klems;) fin bolgg btw:)

cathsverden

21.aug.2010 kl.22:03

SV: oi jøss var det så dyrt? :s
SV: ojaXD

Maren

26.aug.2010 kl.15:29

Høres ut som om du har det kjempe fint ! og det bilde der, va nydelig av dæ!

ha det fint vidre, fina <3

Mors rebell herjer i USA!

28.aug.2010 kl.07:18

Maren: Roadtripen var høydepunktet av sommeren for å si det sånn :- D Tusentakk søta <3 Ilu!

Skriv en ny kommentar

hits