Trollskog og frieri (Kids love it)

Trollskog og frieri

Og da har jeg fått planta rompa mi i en av de store sengene i suiten jeg og pappa bor i. Vi er i Vancouver i Washington og det er ikke lenge før vi har nådd målet vårt, nemlig Forks. 
Eureka var ikke noe tap å dra fra, det var egentlig veldig stygt der. Men motelet vi bodde på hadde sykt god sevice og vi ble tom. eskortert til og fra restauranten vi spiste på i går med limousin! Klagde ikke jeg nei! Ok, jeg gjorde det. For det var så flaut at alle stirret på oss...

Anyway, på vei hit, kjørte vi igjennom nasjonalparken(e) i California, og det var virkelig en opplevelse. Man hadde ikke sjangs til å se toppen, selv om man la seg på bakken og stirret i på himmelen i flere timer. Men det var vel pga. skodden, men tro meg den gjorde underverker på bildene. Bare se:
Bemerk dere siste linje, jeg hadde boksekunnskapene mine klar i hjernen!


Dette var det første som møtte oss, fint!

Prøv å se toppen da, det er ikke så nerme som dere tenker dere! 

Trollskog <3

Jeg likte meg her, om du ser bort i fra at jeg var redd for å bli spist av en fjelløve!

^^

Dette tenkte jeg var trekløver, så jeg turte ikke plukke, men så viste det seg at det ikke var det likevel -,-


Fint!

Vi sto mellom 2 trær!

:- )

^^

Så kjørte vi for å se på det tykkeste treet som var i parken her. Og mens vi gikk på stien, begynte pluttselig pappa og le, og gjett om jeg ble skremt. Han hørtes ut som en ond gammel nisse, men så så jeg hva han lo av. Og da måtte jeg også le, for det ene treet + pappa sin latter sammensatt, ble veldig morsomt!


Pappa, prøvde å le seg skakk ihjel, men jeg klappet et hånd frammom munnen hans, for det var så sykt skummel latter.

Og her er det feite treet!

Så etter vi hadde vært å sett dette kjørte vi gjennom byen Gud hadde glemt. Den var så falleferdig og skrekkfilm materiale som man kan få en by. Falleferdige hus, én bensinstasjon, masse skilt om elk, (nei ikke elg, men elk. Noe som er midt i mellom hjort og elg!) og masse masse skummle menn. Tror jeg så én dame eller noe. 
Men vi kjørte også gjennom masse flott natur.

Så etter 9 timer kom vi endelig fram til Vancouver, og da var både jeg og pappa utsultet, så da bars det rett på en restaurant. Det var en veldig merkelig og bråkete restaurant, men med fantastisk service og hyggelige folk. Men for første gang i mitt liv har jeg drukket vann som smakte ingenting. Det smakte ikke bokstavelig ingenting. Og det var ubermerkelig. For ikke hadde det smaken av kaldt, lunkent, varm, isbiter, krane, flaske, klor eller noe som helst. Når du hadde det i munnen virket det som munnen din hadde gått midlertidig bedøvet. Det var så sykt merkelig at jeg ikke helt visste om jeg likte det eller ikke. 
Og da vi akkurat skulle til å betale, prikket pappa bort i armen min og ba meg se ut av vinduet, og hva tror du vi ser? Joda, der var det et kjærestepar og gutten fridde til jenta. Det var så søtt, for de så begge to så lykkelige ut, jenta så ut som om hun ikke helt trodde på det først, men så så hun så lykkelig ut. Vi karte jo ikke å slutte å se, for det var så romantisk. Her snakker vi koslig restaurant, utsikt over bølger og strand og en diamantring. Akkurat som du ser det på film! Etter en liten stund tror jeg ikke de klarte å holde seg igjenn for begge to reiste seg opp og omfavnet hverandre. Åh, det var så romatisk. Herlig!!

Men nå sovner jeg snart, så vi snakkes^^

Lots of love,
Oda Karoline <3

3 kommentarer

aw, så koslig! Jeg og vil ha kjæreste! ^^

Fine bilder dere hadde tatt forresten! :)

Og btw, jeg vet at du savner meg MYE! ; )

Malin

20.aug.2010 kl.13:47

Åh, så utrolig sjalu :-o

cathsverden

20.aug.2010 kl.13:54

SV: hehe du behøver ikke det altså. bare pass på at det er godt pakket inn så det ikke faller ut av sendingen. det skjer desverre veldig ofte med løse ting som ligger inni konvelutter og sånt:P det ordner seg sikkert.

så veldig idyllisk ut i den skogen der da. gleder meg til å se hva mer du opplever for noe :D

Skriv en ny kommentar

hits