Road trip, dag 1: Eureka (Kids love it)

Road trip, dag 1: Eureka

Heisann! Fikk tid til litt blogging i dag likevell gitt. Akkurat nå er vi i Eureka. Det tok 5 timer og 30 minutter hit, og det tror jeg er den korteste kjørestrekningen. Den lengste tror jeg er på 7 timer og 50 minutter. 
Men det er veldig koselig! Først dro vi innom et kjøpe senter slik at jeg fikk sett på første skoledags klær, og jeg fant nesten alt. Mangler sko og muligens en topp. 
Anyway, siden jeg hadde vært så heldig før på dagen og fått "tanterød" (Okei, det føltes bare ekkelt å skrive... Never more!) på besøk, så måtte jeg bytte diverse saker. Men tror du ikke jeg klarer å miste tampongen på bakken og så trillet den UT av dobåsen. Gjett om jeg hadde røde kinn, da jeg måtte bøye meg ned og prøve å få tak i den. Og akkurat da jeg fikk tak i den, og kom meg tilbake til båsen min, kom det ei jente inn. Flaks at hun ikke kom 5 sekunder før. 
Jaja, så etter den lille dopausen, begynte den seriøse kjøringen. Det var kjempekoselig, og vi hørte på masse country. For det er det eneste radiostasjonene spillte, men vi ville begge høre på det, så det gikk greit. Man fikk skikkelig bonde følelse a å kjøre forbi strekning på strekning med vinranker og veldig flott natur. Vi så til og med to områder hvor det nylig har vært skogbrann, men tror ikke det var såå alvorlig. For det var ikke noen hus i nærheten av noen av brannområdene.

Ellers så har jeg ikke så mye mer fjas å prakke på dere. I morgen skal vi kjøre til Vancover i Washington og det tar 7 timer og 50 minutter, men med stopp tar det vel lengre tid. 


Dere får nøye dere med et crappy webcam bilde, for jeg glemte overføringskabelen til lillekameraet mitt. 2 kommentarer

Hanna Vaage

18.aug.2010 kl.13:06

Var på en liten road trip i dag å hørte på CD'en din. Da fant jeg ut at: I miss you ODIS! <3

cathsverden

18.aug.2010 kl.15:05

SV: ja det gjør jo det:) så det går nok bra. det er forresten et viktig innlegg om den fan brev scrapbooken på bloggen min nå. viktig at alle som er med på den leser og sier sin mening:)

hehe er ikke så farlig for meg. så lenge den er kommet ut i usa så kan den lastes ned på nett:)

åå gleder meg til å se alle bildene fra forks:D håper du storkoser deg mens du er der. det gjør du helt sikkert. er skikkelig misunnelig altså. før eller siden så skal jeg få kommet meg til forks jeg også

Skriv en ny kommentar

hits