Ensomt grillparty (Kids love it)

Ensomt grillparty

Endelig hjemme. Jeg og pappa har vært på grillparty/farvell fest til dattera til pappas venn. Det kan beskrives med ett ord: Flaut. Først og fremst kom vi alt for sent, for når noen sier ettermiddag til oss tenker vi 5-6 tiden, her i Amerika tenker de 12-13 tiden. De måtte faktisk ringe og høre hvor det ble av oss. Og når vi kom dit var det to personer som snakket til meg, den ene personen var eldste datter i huset og den andre var en random asiater jeg tror minste dattera kjente. Så under hele oppholdet satt jeg på en stol og smilte. Mens jeg lengtet etter å gå ut på gresset å lese Harry Potter. Etter en stund ble det musikk og sang. Og det var vel høyde punktet. 
Under hele grillpartyet spiste jeg en kald kyllingvinge. Jeg gleder meg til jeg og pappa skal ut å spise ordentlig mat i kveld! 

Yey... 
Jaja, matteboka kaller!

Åh, jeg hold nesten på å glemme, det var én kjekk gutt der. Og han var egentlig ikke så kjekk, for han minnte meg om en råtte. Men han var eldre enn meg og lengre enn meg. Og det liker jeg. Råtte tingen, stiller jeg meg skeptisk til. 

Greit, da er jeg ferdig!

Lots of love,
Oda Karoline <3

2 kommentarer

Odis, du er så søøt ^^

Gleder meg til å se deg igjen, da skal du få det gøy skal du se :D

Mors rebell herjer i USA!

17.aug.2010 kl.21:15

Hanna Vaage: :- D

Joda, men da har jeg jo også fått venner! Så da har jeg kanskje ikke tid til deg! : o

Skriv en ny kommentar

hits