FML (Kids love it)

FML

Hei.

Folk kommenterer til meg og sier: "Åh, du er så heldig som får dra til USA". Vel akkurat nå bytter jeg anytime. Bare send meg melding det. Og du som kan det amerikanske nummeret mitt, SLUTT å ring meg midt på natten. Det er creepy, og jeg kommer til å annmelde deg med en gang jeg finner ut hvilket nr. du ringer fra. Teite skjuling av nummer ting...

Anyway, grunnen til at jeg vil bytte er fordi jeg er så lei av veggene i leiligheten vår og fordi det ikke finnes en eneste søt gutt her i Albany. Alle sammen er Asiatere, og de når meg jo bare til magen, og om jeg skal date en slik en kommer jeg til å få syke ryggproblemer... Jeg har vært her i 5 dager og har sett én søt gutt, det var i dag. Men det visste seg faen meg at han bodde i Berkeley. I hvertfall følge pappa. Jeg ble dødsskuffet. Når det først er én søt gutt her, så skal han ikke en gang gå på skolen min... Så når jeg kom hjem satte jeg meg i senga med dataen på fanget og gikk på facebooksiden til skolen min, i håp om å finne en søt gutt. Tror dere jeg fant det?! Nei, jeg fant kun jenter og asiatere. Men om jeg finner en asiater uten bart og som er høyere enn meg, så går det helt greit. (Altså jeg dater ikke noen andre heller som når meg til magen og har har bart. Det er ikke bare asiatere.) 

Og joda, i dag var jeg på en butikk for å kjøpe meg småting til skolestart, og så skulle jeg kjøpe firmerker til brevet til bestemor. Så da jeg kom i kassen var det en idiamerikaner som sto der. Jeg tenke 'Fuck'. Og etter han hadde slått inn alt jeg skulle kjøpe meg ($10 et eller annet), spurte han om jeg skulle ha frimerker. Jeg bare:
O: Ja.
IA: Vil du ha en rull med 20 frimerker eller en bok med 20 frimerker.
O: Hva faen sa han?! "Emh, rull?!2
IA: Ok, jeg kommer straks tilbake.
O: -,-
IA: Her, og det blir $61,21.
O: Say whaaat?! "Emh, jaok" *Prøve å forstå småpengengene*
IA: Du ga meg $61,30
O: Se dumt på han.
Så fikk jeg tilbake vekslepengene. Og gikk for å bli møtt av pappa. (Lang historie kort, i stedet for å bruke 10 minutter på å komme til butikken, brukte jeg rundt 50. Fordi det tok meg 40 minutter å komme meg ut av studentlandsbyen. Jgg gikk rundt i sirkel... Da jeg sa dette til pappa, lurte han på om jeg hadde en nevrologiskfeil. TEITING... Jeg har bare 0 rettningssans, og forstår ikke kart...)

Da vi kom hjem viste det seg at jeg hadde kjøpt HUNDRE frimerker, og de kostet 44 cent hver. Derfor $44. Fuuu kassamann fra India. Lær deg å snakke språket før du starter i en butikk... 

Bah, nå skal jeg prøve å tvinge Vida til å komme på skype, jeg er uberensom... Savner å ha venner!

Men hey, jeg har kjøpt meg bartesmykke og en Twilight t-skjorte! Yey me! 


Lots of love,
Oda Karoline <3

Ok, nå tror sikkert folk at jeg er rasistisk og fordomsfull. Men jeg har ikke noe imot Asiatere, jeg vil bare ikke date en person med bart og som er kortere enn meg. Og de fleste mannligeasiaterne  (Og noen kvinnelige) jeg har sett er korte og har bart. Og så er de like tynne som venstrearmen min...  Gud, jeg er ikke rasistisk,slutt å hat meg!  Jeg er også veldig glad i gutter, og det gutter kan gi meg. Nei jeg snakker ikke om kjønnssykdommer. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits