Jet lag (Kids love it)

Jet lag

Her i San Francisco er klokken halv 10 og jeg holder på å gå på veggen av tretthet. 
Jeg prøver liksom å være våken til klokken 11, men gud det er vanskelig... Hadde det ikke vært for Jonas hadde jeg ligget å snorket i dyp søvn akkurat nå. Jonas er grei og holder meg med selskap, men jeg regner med at han laller snart han også, og da sitter jeg i saksa. 
Jeg lurer på hva jeg kommer til å tenke om jeg leser gjennom samtalen vi har hatt i morgen. Det startet med hei og endte i Oda på boks. Og det er veldig mye snakk om onanering og diverse ting. Alt jeg sier når jeg er trett, skummle saker. Jeg tror jeg skal være glad for at messenger på mac ikke støtter webcam. Slipper jeg flaue bilder på facebook dagen der på! 

Åh, øynene mine skriker om etter å bli lukket, men jeg vil dusje først. Dilemma. 

Lenge leve Disney Channel musikk, jeg har hørt på Demi Lovato, The Jonas Brothers, Hannah Montana, Selena Gomez, Emily Osment og Mitchel Musso for å ikke sovne : p Vel, det har fungert i 2 timer, så får håpe det fungerer i én time til! 
Men bah, jeg er kosklein, så om noen er villig til å betale 5-10 000 kr for å holde meg med selskap klager jeg ikke jeg (a) Gud, nok tull!

God natt <3
 
Lots of love, 
Oda Karoline <3

5 kommentarer

K

11.aug.2010 kl.17:18

Finn deg en random og kjekk nabogutt til å kose på :D

Mors rebell herjer i USA!

11.aug.2010 kl.18:23

K: Alle naboene min er asiatere med barn -,-

K

11.aug.2010 kl.19:09

Den er kjip ;/

cathsverden

11.aug.2010 kl.19:26

SV: neimen jøss, har du fått ny bloggadresse ? :)

hehe ja jeg ysnes også det er altfor mye sex. sesong nr tre er ikke sånn da. og bøkene er veldig bra. absolutt ikke sånn som tv serien med all sexen, så du burde helt klart lese dem.

hvordan har du det i usa så langt da?

cathsverden

11.aug.2010 kl.22:04

SV: uff, skjønner deg der. er syk selv, så det er ikke noe gøy. får håpe du blir helt frisk til forks da :) du er så heldig der altså. ta masse masse masse bilder! :D jeg dør etter å se hvordan ting er i forks

Skriv en ny kommentar

hits