Ny blogg, gammel Oda (Kids love it)

Ny blogg, gammel Oda

Hei!

Nå har jeg anskaffet meg en amerika blogg. Ugh, noe så fjortis. Men jeg har en god unnsyldning: Jeg skal bare skrive på den ett år, og den ble til slik at jeg hadde alle amerika minnene på ett sted. Som et plaster på såret, kan jeg meddele at dette ikke blir så mye anderledes fra den første bloggen min. Jeg kommer fortsatt til å skrive det som faller meg inn, jeg har fortsatt en stor dose selv ironi og jeg liker fortsatt å hakke ned på ting!

 

Meg første gangen jeg var i USA.         Og meg andre gangen jeg var i USA.
Legg merke til hvordan jeg står!            Jeg fant meg ei lita kongle jeg ikke fikk
                                                                     ta med meg hjem : (

Men ved opprettelsen av denne bloggen, må jeg sette http://odakar0line.blogg.no på hyllen i ett helt år. Buhu. Det kommer bare til å være rart og trist. MEN fortvil ikke helt. For om jeg pluttselig ser noen jenter med fake rumper eller pluttselig joiner en BDSM klubb, så skal dere få vite alt om det i form av Dagens Tema. Jeg tror faktisk jeg skal skrive litt om BDSM på http://odakar0line.blogg.no, før jeg stikker av. Jeg har da 15 dager på å skrive 2 dagens tema, så nå må dere holde øynene oppe! Og om jeg blir deprimert i statene, kommer jeg ikke til å skrive om det her, men på den andre bloggen. 

Så det kan jo være lurt å sjekke på den én gang i uka.


Lurer på om jeg finner igjen kroppen min i Amerika. Puppene kan de gjerne beholde, men jeg hadde ikke klaget om jeg fant igjen de lårene og den magen. Jeg får hyre en dektektiv eller noe!

 

 

Nå skal jeg prøve å sove igjen!

 

Lots of love, Oda Karoline <3

2 kommentarer

Katrine Wiii

21.jul.2010 kl.17:13

jej

TMartinsen

23.jul.2010 kl.00:45

LIKER :D

XOXO

TMartinsen<3

Skriv en ny kommentar

hits